Üsküdar SEV İlkokulu olarak, okulumuzda Okul Aile Birliği’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aralık ayı içerisinde yürütülen Kitap “SEVGİ”si kampanyasında  öğrencilerimizin hediye ettikleri kitaplar, alınan toplar ve anaokulu özel eğitim setleri kutulanarak, hediye paketi yapıldı. 18 Ocak 2017 Çarşamba günü Öğrenci Birliği 3.sınıf temsilcisi öğrencilerimiz ile birlikte LİONS İlkokulu’na gidildi ve bu hediyeler Lions İlkokulu tarafından düzenlenen bir törenle öğrencilerimizin duygularını belirttiği bir konuşma eşliğinde oradaki öğrencilere teslim edildi.