Language Arts iPad dersinde, 4. Sınıf öğrencileri olarak  Mannequin Challenge'a katıldık. Mannequin Challenge, insanlar manken gibi hareketsiz dururken hareketli bir kameranın onları filme çektiği bir video akımıdır. Mannequin Challenge, Amerika'daki bir grup lise öğrencisiyle başladı. Kısa süre içinde ünlüler, tüm spor takımları ve hatta politikacılar arasında bile çok popüler oldu. Videomuzun teması, bir sonraki ders kitabımız çılgın öğrencilerle dolu sıradışı bir okulu konu alan Sideways Stories from Wayside School’a hazırlanmak için "çılgın sınıf" oldu.