Üsküdar SEV İlkokulu OAB'nin sosyal sorumluluk projesi olarak tüm gelirinin "KAÇUV"a bağışlanacağı tiyatro etkinliği çerçevesinde 26 Şubat Pazar günü Çamlica kampüsümüzde Altınok tiyatrosunun "Oz Büyücüsü" adlı tiyatro oyununu izledik. Ayrıca tüm seviyelerde öğrencilerimizin EKO Okul projesiyle bağlantılı olarak destek amaçlı atık malzemelerden yaptıkları çalışmalar ve OAB'nin kendi hazırladığı yiyecekler de satışa sunuldu. Velisi, öğrencisi ve eğitim kadrosuyla bir kez daha kocaman bir aile olduğumuzu gördük. Emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ederiz.