31 Mayıs Çarşamba günü 7.sınıf İngilizce Drama Kulübü ' Matilda the Musical' isimli oyunu sergilediler. Son derece yetenekli dokuz tane 7.sınıf kız öğrencimiz şarkı söyleyip olağanüstü bir performans gösterdiler. Drama Kulübü öğretmenimiz Samantha Roy ile 9 ay boyunca durmadan çalıştılar. Bu vesile ile oyunda sahne direktörü olan ve teknik destek veren Ali Sevilir, Eren Sevilir, Aylin Duman, Ali Alataş ve Azra Kertmene teşekkür ederiz. Oyunumuzda görev alan öğrencilerimiz Elif Tarman, Ceyla Kaya, Naz Ural, Alara Yüzbaşı, Defne Turhal, Suden Sancaktar, İdil Çamlıbel, Oya Sabancı ve Eda Bayraktar'a da teşekkürler.