Özel Üsküdar SEV anasınıfı ve ilkokul öğretmenlerimiz “Çocuklar Arasında Görülen Zorbaca Davranışları Önleme” konulu öğretmen eğitimine katıldılar. 3 Ocak 2018 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Nevin Dölek, Zorbalık konusunun Türkiye’deki ilk araştırmacılarından biri olarak öğretmenlerimizle konu hakkındaki değerli bilgilerini paylaştı. Öğretmenlerimiz tarafından ilgi ile karşılanan bu eğitimde; başarı ve güç kavramları, zorba-mağdur-seyirci ilişkileri, akran zorbalığı konusunda okulda yapılabilecek önleme ve müdahale çalışmaları gibi başlıklara yer verildi.