1. sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde Çin Yeni Yılı’nı kutlamadan önce konuyla ilgili bilgi edindi. Uluslararası ve kültürler arası farklılıklarla ilgili farkındalıklarını arttırmak için, öğrencilerimiz önce Çin Yeni Yılı gelenekleri hakkında bir video izlediler; hatta Çince "Mutlu Yıllar" demeyi bile öğrendiler! Daha sonra, Türk Bayramları ile Çin Yeni Yılı gelenekleri arasındaki benzerlikler ve farklılıklarla ilgili konuştular. Dahası, üzerinde 2018 yılını temsil eden köpek resmi olan kendi kırmızı paketlerini tasarladılar.