Ana sınıfı öğrencilerimiz okullarında geçirdikleri 100 günü birbirinden farklı etkinliklerle kutladılar. Okula başladıkları ilk günden itibaren heyecanla okulda geçirdikleri günleri sayan ve sınıf kapılarındaki panoda işaretleyen öğrencilerimiz okullarındaki 100.günlerine 100 sayısının içinden geçerek başladılar. Yapacakları partideki oyunlarda kullanmak için 100. gün şapkaları hazırladılar, okul açıldığından bu yana yaptıkları etkinlikleri hatırladılar, evlerinde 100 tane nesne kullanarak hazırladıkları projeleri arkadaşlarına sundular ve yapılan partide çeşitli oyunlar oynayıp 100. gün pastası kestiler.