Üsküdar SEV İlkokulu olarak, okulumuzda Okul Aile Birliği’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında aralık ayı içerisinde yürütülen “Kitap SEVgi’si Kampanyası’nda öğrencilerimizin hediye ettikleri kitaplar kutulanarak hediye paketi yapıldı. 26 Şubat 2018 Pazartesi günü Öğrenci Birliği 3. ve 4. sınıf temsilcisi öğrencilerimiz, Okul Aile Birliği velilerimiz ve okul müdürümüz Saliha Aslan ile birlikte Üsküdar Zeynep Kamil İlkokulu’na gidildi ve bu hediyeler okulda düzenlenen bir törenle öğrencilerimizin duygularını belirttiği bir konuşma eşliğinde oradaki öğrencilere teslim edildi.