Üsküdar SEV İlkokulu, OAB'nin sosyal sorumluluk projesi olarak tüm gelirinin "KORUNCUK VAKFI"na bağışlanacağı tiyatro etkinliği çerçevesinde 11 Mart Pazar günü Çamlıca Kampüsümüzde Masal Gerçek Tiyatro’nun "Pollyanna" adlı oyununu izledi. Ayrıca tüm seviyelerde öğrencilerimizin EKO Okul projesiyle bağlantılı olarak atık malzemelerden yaptıkları destek amaçlı çalışmalar ve OAB'nin kendi hazırladığı yiyecekler de satışa sunuldu. Velisi, öğrencisi ve eğitim kadrosuyla bir kez daha kocaman bir aile olduğumuzu gördüğümüz etkinlikte emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ederiz.