Özel Üsküdar SEV İlkokulu akademik müdür yardımcısı ve öğretmenleri, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’ndeki öğrencilerle buluştular. Öğretmenlik mesleği ile ilgili tecrübelerini, sınıfta yaptıkları uygulama örnekleri ile birleştiren öğretmenlerimiz, üniversite öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak paylaşımlarda bulundular. Karşılıklı pek çok kazanımla birlikte teori ile uygulamanın aynı çatı altında toplandığı anlamlı bir gün gerçekleşti.