Eko-Okullar Toyota Biyolojik Çeşitlilik Araştırma Projesi kapsamında, bir grup 4.sınıf öğrencimiz biyoçeşitliliği incelemek için Kuzguncuk Bostanı’na bir gezi düzenlediler. Altı farklı Eco STEM grubu bitki ve tohumların bölümlerini incelediler. Elektrik bandı ve yeniden kullanılan plastik pipetleri kullanarak mini eko- küp oluşturdular ve bahçenin bir alanını incelediler.  Öğrenciler, USEV Eko serasını süslemek için tohum mozaikleri yaptılar. Eko kahramanlarımız farklı yaprak, kök, çiçek ve tohumlardan oluşan bir salata oluşturdular. Biyoçeşitlilik adına eğlenceli bir gün geçirdiler.