Özel Üsküdar SEV İlkokulu Okul Aile Birliği velilerimiz, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Üsküdar Zeynep Kamil İlkokulu’na minik öğrencilerin dört gözle beklediği, hayal ettiği kütüphanelerinin oluşumuna destek olmak amacıyla bağışta bulundular.

Bu bağış ile okulun kütüphanesi yenilendi, bizim öğrencilerimizin kitap kampanyası ile topladıkları ve Zeynep Kamil İlkokulu’ndaki kardeşlerine hediye ettikleri kitaplar ile de kütüphane zenginleştirildi. Okul müdürü Fatih Dedetaş kütüphane kullanımına başlayan öğrencilerin aktivite görüntülerini bizlerle paylaştı.