Antalya da gerçekleşecek olan G20 Konferansı sırasında ve Paris de yapılacak İklim Değişikliğ konferansında tartışılacak olan Sürdürebilir Kalkınma hedefleri öncesi  Birleşmiş Milletler Genel Sekreterleri Kofi Annan ve Ban Ki –moon’un sağ kolu Prof.Jeffrey Sachs’ın Boğaziçi Üniversitesin de Sürdürülebilir Kalkınma Gençlik Kolu toplantısına okulumuz JMUN kulübünden 4 öğrenci katıldı.  Önümüzdeki 15 sene için sürdürebilir kalkınma için konulan 17 hedef Eylül 2015 te paylaşılmıştı. Bu öğretim yılında Üsküdar SEV de yapılacak olan JMUN Konferansının  konusu  Sürdürebilir Kalkınma olup  bu konferansa Türkiye’den 250 öğrenci katılacaktır.