4. sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde nezaket ve mutluluk temalarını “Boxcar Children” kitabıyla birleştirdiler. Kış Festivali kapsamında öğrencilerimizin Boxcar çocuklarına nezaket gösterme yollarını ve hediye çeşitlerini düşünmeleri istendi. Bu fikirlerini kardan adam temalı çalışma kağıdına yansıttılar.  Görsel Sanatlar dersinde “4. Sınıflarımızı Nezaket ile Aydınlatalım” adlı çalışma yapıldı. Öğrencilerimiz okul içi ve dışında nezaketi hayatlarına ne şekilde katabileceklerini düşündüler ve dekoratif ışıkların içerisine kendi cümlelerini yazdılar. Renkli ışıklarımızı sınıflarımıza ve koridorlara asarak, çevremizdeki kişilere saygı duymanın önemi ve yeni yılda iyilik yapmanın ve duyarlı olmanın anlamı paylaşıldı.