Dijital Vatandaşlık konusu çerçevesinde Design & Coding dersinde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü işbirliği ile 6.sınıf düzeyinde güvenli internet kullanımı başlıklı sınıf çalışmaları gerçekleştirildi.

24 Aralık-3 Ocak tarihleri arasında yapılan sınıf çalışmalarında öğrencilerimizin internette nasıl ve ne kadar zaman geçirdikleri konularında onlara farkındalık kazandırarak, çok fazla ekran kullanımının doğurabileceği sonuçlar üzerine konuşuldu.  Öğrencilerimizin ekran kullanımına alternatif olarak zamanlarını nasıl daha kaliteli geçirebilecekleri konusunda beyin fırtınası yapıldı. Çocuk Koruma Politikamız ve Olumlu Davranış Geliştirme Çalışmalarımız (WELLBEING) kapsamında öğrencilerimizin internet kullanırken sağlıklı sınır koyma, mahremiyetlerini koruma ve siber zorbalıkla mücadele etme becerilerini güçlendirmek hedeflendi. Öğrencilerimiz ayrıca konu ile ilgili ‘storyboard that’ içerisinde dijital öyküleme oluşturarak sınıf çalışmasını tamamladılar.