PDR Bölümü olarak, akademik mükemmeliyet hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz haftalarda 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin öğrenme özelliklerini ve etkili öğrenme yöntemlerini keşfedebilmeleri amacıyla ‘’Benego Öğrenme Modeli Testi’’ uygulaması yapıldı ve öğrencilerimize “Optik Kodlama” konusunda psikolojik danışmanlarımız tarafından bir eğitim verildi. Bu uygulama ile her bir öğrencimiz için kişiye özel öğrenme modellerini ve daha etkili öğrenmelerine yardımcı olacak tavsiyeleri kapsayan Öğrenme Modeli Raporu hazırlanacak ve velilerimize geribildirim verilecektir.