Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümümüz 8.sınıf öğrencileri için SEV Amerikan Koleji’ne bir gezi düzenledi. Gezide öğrencilerin bir üst eğitim öğretim kurumları hakkında bilgi sahip olmaları amaçlanarak, SEV Amerikan Koleji’nin misyon, vizyon ve hedefleri tanıtıldı. SEV Amerikan Koleji’nde okuyan öğrenciler, okulun akademik, sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkında öğrencilerimize bilgi vererek, öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar, onların kültürel bilinç ve sosyal farkındalıklarının genişlemesine yardımcı oldular.