Üsküdar SEV İlkokulu olarak, okulumuzda Okul Aile Birliği’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında aralık ayı içerisinde yürütülen Kitap “SEVGİ”si Kampanyası’nda öğrencilerimizin hediye ettikleri kitaplar kutulanarak, hediye paketi yapıldı. 1 Mart 2019 Cuma günü 3. ve 4.sınıf temsilcisi öğrencilerimiz, Okul Aile Birliği velilerimiz ve Okul Müdürümüz Saliha Aslan ile birlikte 1576 yılında Mimar Sinan tarafından 96 yaşında son eseri olarak yapılan Üsküdar Sokullu Mehmet Paşa İlkokulu’na gidildi ve bu hediyeler öğrencilerimizin duygularını belirttiği bir konuşma eşliğinde öğrencilere teslim edildi.