4.  sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde bağlaç kullanarak cümle birleştirme calışmalarını ve ünitenin hedef kelimelerini bir sınıf transformasyonu yaparak çalıştılar. Cümle operasyonları teması kapsamında öğrencilerimiz tüm hafta boyunca takım calışmaları yaparak 21. yüzyıl hedeflerinin önemli parçası olan yaratıcılık, işbirliği ve iletişim gibi becerilerini de geliştirme fırsatı buldular. Temayı daha coşkulu işlemek için her grup kendi grubunun meslek kostümlerini giyip; o mesleklere ait malzemelerle sınıf çalışmalarını yaparken hem eğlendiler; hem de İngilizce programındaki bağlaçları ve hedef kelimeleri cümle içinde nasıl kullanacaklarını calışma fırsatı buldular.