Üsküdar SEV İlkokulu öğrencileri olarak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, 23 Nisan Salı günü Beylerbeyi Kampüsü’nde yapılan tören ve çocuk şenliğiyle kutladık. Okul Aile Birliği ve Öğrenci Birliğinde görevli temsilci arkadaşlarımız da gönüllülük faaliyetleri çerçevesinde çeşitli çalışmalar yaptı.

Ayrıca bu anlamlı günde yine Okul Aile Birliğimizin her bölgemizden seçilen ihtiyaç sahibi okulların oyuncak ihtiyaçlarını karşılamak üzere başlattığı ‘Oyuncak SEVgisi – Oyuncağını Getir Arkadaşını SEVindir’ yardım kampanyasına getirdiğimiz oyuncaklar ile katkıda bulunduk.