9 Eylül 2019 günü düzenlenen açılış töreniyle okulumuz yeni eğitim ve öğretim yılına başladı. Öğrencilerimiz SEV Marşı eşliğinde bahçemizdeki yerlerini aldıktan sonra Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Okul Müdürü Ayşegül Gülebakan, yaptıkları konuşmalar ile yeni eğitim ve öğretim yılına dair duygu, düşünce ve temennilerini dile getirdiler. Törenin ardından öğrencilerimiz ilk dersi yapacak olmanın heyecanıyla sınıflarına koştular.

Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz için mutlu ve başarılı geçmesini dileriz.