Üsküdar SEV Anaokulu öğrencileri, güneşli ve güzel bir günde Koşuyolu’ndaki yeni kampüsünde 2019-20 Eğitim ve Öğretim Yılı’na başladı. Öğrencilerimiz, arkadaşları ve öğretmenlerine "günaydın" diyerek, bu yılki yolculuklarına başladılar. Törende Sağlık ve Eğitim Vakfı yöneticileri, Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri de bizleri yalnız bırakmadı. Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Sedefhan Oğuz ve Okul Müdürü Berfu Arslan Ağırsoy da bugüne ilişkin duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaştılar.

Keyifli, başarılı ve sağlıklı bir yıl dileklerimizle, yeni eğitim ve öğretim dönemimiz kutlu olsun.