29 Ekim günü ilkokul öğrencilerimizle birlikte Beylerbeyi Kampüsünde coşkulu bir Cumhuriyet Bayramı töreni gerçekleştirildi. Törende anaokulu öğrencilerimiz şiir performansları ile yer aldılar. 30 Ekim’de anaokulumuzun bahçesinde öğrencilerimizin öğrendiği şarkıları ve şiirleri söyledikleri bir tören de gerçekleşti.

İlkokul bahçesinde Okul Aile Birliğimiz tarafından kurulan stantta, Atatürk temalı kitap ve objeler sunuldu.

Aynı günün akşamı, saat 19.00’da Bağdat Caddesi’ndeki Zara Mağazası’nın önünde buluşularak fener alayına katılım gösterildi. SEV ailesi olarak öğrenci ve velilerimiz ile birlikte yürüyüşe katıldık ve bu anlamlı günü hep birlikte kutladık.

Atatürk Türkiyesi’nin eğitimcileri olarak, ulusal ve evrensel değerlerle güçlü bir şekilde eğitilmelerini hedeflediğimiz öğrencilerimizin ve sizlerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarız.