Hafta boyu süren Cumhuriyet Basketbol Turnuvası, Cumhuriyet Çocukları temalı resim yarışması, gezici Bando Takımı kampüs gösterileri, Cumhuriyet Koşusu gibi etkinliklerin ardından 29 Ekim günü okulumuzda coşkulu bir Cumhuriyet Bayramı töreni gerçekleştirildi. Törende “Yaşasın Cumhuriyet Drama Gösterisi”, 10 Yıl Nutku ve SEV Öğrencilerinin Ata’ya Seslenişi, Bando Takımı Performansı ve Müzik Dinletisi gibi birbirinden coşkulu etkinlikler yer aldı.

Görsel Sanatlar bölümümüz tarafından hazırlanan “Cumhuriyet’in Çocukları” temalı sergimizde öğrencilerimizin yaptığı ürünler sergilendi. Fuaye alanında Okul Aile Birliğimiz tarafından kurulan stantta, Atatürk temalı kitap ve objeler satışa sunuldu.

Aynı günün akşamı, saat 19.00’da Bağdat Caddesi’ndeki Zara Mağazası’nın önünde buluşularak fener alayına katılım gösterildi. SEV ailesi olarak öğrenci ve velilerimiz ile birlikte yürüyüşe katıldık ve bu anlamlı günü hep birlikte kutladık.