Üsküdar SEV İlkokulu'nda 10 Kasım Pazar günü yapılacak anma töreni öncesinde, öğrencilerimizin kendi okullarında da bu ortak duyguyu yaşamaları için 8 Kasım Cuma Günü anaokulu kampüsünde bir anma töreni yapıldı. Tüm sınıflar sırayla tören alanına çıkarak Atatürk Büstünü çiçeklerle süsledi. Okul Aile Birliği üyeleri de törene katılarak büste temsilci öğrencilerle çelenk koydular. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından öğrencilerimiz hafta boyunca öğrendikleri Atatürk Yoktu şiirini hep birlikte okudu. Okul Müdürü Berfu Arslan Ağırsoy’un, Atatürk’ün her anımızda olduğunu vurgulayan konuşması sonrasında; tüm öğrencilerimizin Atam Atam marşını hep birlikte söylemesi ile tören sonlandı. Öğrencilerimiz büst önünde sınıf fotoğraflarını çektirdikten sonra sınıflarına döndüler.

Törende çekilmiş diğer fotoğrafları buradan görebilirsiniz.