Bu yıl Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100. yılını kutluyoruz. Ulu Önderimiz ATATÜRK’ ün armağanı olan bu günde önceki yıllarda dünya çocuklarını ülkemizde misafir ederdik. Ancak bu yıl hepimiz evlerimizdeyiz ve bu özel günü uzaktan kutluyoruz. Yine de mesafeler bize engel olamaz dedik ve dünyanın her yerinden arkadaşlarımızı bu kutlamaya davet ettik - aramızdaki mesafelere rağmen, sevincimize tüm dünyadaki arkadaşlarımızı da kattık. Ne olursa olsun birbirimize güvenebileceğimizi biliyorduk. Davet ettiğimiz arkadaşlarımız bu özel günde bize katılıp gururumuza, mutluluğumuza ve heyecanımıza ortak olmayı kabul ettiler. Misafirlerimiz SEV İlkokul İngilizce bölümünün hashtagleri ile (#happychildrensday #countonme) 23 Nisan’ın 100. yılını özenle hazırladıkları video mesajlarıyla kutladılar. Tüm arkadaşlarımız hep beraber dostluğun, beraberliğin coşkusunu bizimle birlikte tüm dünyaya yaymak için “Çocuk Bayramınız kutlu olsun! Bana güvenebilirsiniz!” diye seslendiler.
Size güvenebileceğimizi biliyorduk! Ulu önderimiz Atatürk de dünya çocuklarına güvenebileceğini biliyordu.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN! BİZE GÜVENEBİLİRSİNİZ!

#happychildrensday #countonme

Videolar