Bu yılki 23 Nisan çok daha özel, çok daha ayrı anlamlı bizler için. Bundan 100 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde tüm Türk halkının birlik ve beraberlik duygusu ile kazandığı mücadeleyi, TBMM’nin açılışı ile yaşanan haklı gururu, fiziksel olarak birbirimizden uzak olsak da kalben ve ruhen birlikte hissetmek üzere, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı yine aynı gün büyük bir coşku ile kutladık.

Törenimiz 23 Nisan 2020 Perşembe günü saat 10.30’da Microsoft Teams üzerinden “live event” olarak öğrencimizin yaptığı konuşma ile başladı. Her sınıf kendi sınıf öğretmenleri ile Teams üzerinden buluştu, her zaman yaptığımız gibi öğretmenlerimiz önce sınıflarını kutladı. İsteyen velilerimizin de katıldığı tören için neşeli ve sıcak bir ortam yaratıldı. İsteyen öğrencilerimizin kırmızı beyaz giyindiği törende okul müdürümüzün konuşmasının ardından ana sınıfları 23 Nisan Röportajları gerçekleşti. Yuva sınıflarımızın şiir performansının ardından İngilizce öğretmenlerimizin mesajı izlendi. Törenin belki de en ilgi çekici anı öğretmenlerimizin Ben Küçükken isimli videosuydu. SEV Marşı ile törenimiz sona ererken canlı yayında şenlik programı başladı; Dünyanın Çocukları, Dünyanın Renkleri, Dünyanın Sesleri, Dünyanın Dansı ve Bir Dünya Macerası gibi etkinliklerle programımız son buldu.

Önümüzdeki sene hep birlikte bir araya gelip bu coşkuyu yine doyasıya yaşamak dileğiyle, bayramımız kutlu olsun.

Öğrencilerimizin TBMM'nin açılışının 100. yılına özel yaptıkları çocuk bayramı resimleri için galerimizi ziyaret edebilirsiniz.