Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97.Yıl Dönümünü kutlamak üzere kırmızı beyaz kıyafetlerimizle 29 Ekim Perşembe günü hepimiz 10.30’da ekran karşısındaydık.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul Müdürümüz Ayşegül Gülebakan’ın konuşması dinlendi. 4. Sınıflar Cumhuriyet Korosu, 1. Sınıflar Cumhuriyet’in Getirdiği Yenilikler/Öğrenci Fotoğrafları ve Şiir Performansı, 3. Sınıflar Drama Sunumu/ Cumhuriyet’in İlanı, 2. Sınıflar İngilizce Performans / Andımız, 3. Sınıflar Performansı / Cumhuriyet’in Getirdikleri, Dans Performansı, 2. Sınıflar Cumhuriyet Akrostişi, Öğretmen/Öğrenci Şarkı Performansı ve 29 Ekim Cumhuriyet Çocukları Resim Sergisi törenimiz sona erdi.

Atatürk Türkiyesi’nin eğitimcileri olarak, ulusal ve evrensel değerlerle güçlü bir şekilde eğitilmelerini hedeflediğimiz öğrencilerimizin ve sizlerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarız.