Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97.Yıl Dönümünü kutlamak üzere kırmızı beyaz kıyafetlerimizle 29 Ekim Perşembe günü hepimiz 10.00’da ekran karşısındaydık.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul Müdürümüz Saliha Aslan’ın konuşması dinlendi. ‘’Cumhuriyet Çocukları ‘’ Temalı Resim Yarışması Sunumu, Günün Anlam ve Önemini Belirten İngilizce Öğretmenimizin Konuşması, Dans Gösterisi, Üsküdar SEV Cumhuriyet İçin 1923 Adım Atıyor Projemiz, Günün Anlam ve Önemini Belirten Öğrenci Konuşması, ‘’Sen Varsan Cumhuriyet Var’’ Öğrenci mesajları ve Koro Müzik Dinletisi ile törenimiz sona erdi.

Atatürk Türkiyesi’nin eğitimcileri olarak, ulusal ve evrensel değerlerle güçlü bir şekilde eğitilmelerini hedeflediğimiz öğrencilerimizin ve sizlerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarız.