5. sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde sanat, müzik, spor, bilim ve matematik alanlarındaki yeteneklerini sergiledikleri videolar hazırladılar. İlk olarak yeteneklerini tanıttılar. Sonrasında bu yeteneklerini nasıl keşfettiklerini ve bu alanda becerilerini geliştirmek için neler yaptıklarını paylaştılar. Sınıflarda herkesin farklı ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfetmek çok eğlenceliydi. Bir öğrenci minyatür ev ve mobilya tasarlarken, başka bir öğrenci çoraplardan kuklalar yaptı ve hatta oyun ve bilişim becerilerini sergileyen öğrenciler bile vardı! Öğrencilerimiz bu videolarla bir kez daha 21. Yüzyıl becerilerine sahip olmanın önemini vurguladılar. Arkadaşlarının videolarını izlerken heyecanlarını gizleyemeyen öğrenciler Kasım Tatiline girmeden önce birlikte ufak bir kutlama yaparak ilk çeyreği sonlandırdı.