Özel SEV Okullarında her eğitim ve öğretim yılı için yuva, ana sınıfı, ilkokul 1, 2, 3 ve 4.sınıflara kura ile 5, 6 ve 7. sınıflara ise Akademik Gelişim Değerlendirme ile kontenjan dâhilinde öğrenci alınmaktadır.

AKADEMİK GELİŞİM DEĞERLENDİRME

Kontenjan olması halinde 5,6 ve 7. Sınıfa öğrenci almak amacıyla yapılan Akademik Gelişim Değerlendirme, okul yönetimi tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yürütülür.

Akademik Gelişim Değerlendirme ile ilgili bilgiler okulumuzun web sitesinden duyurulur.