Özel  SEV Okulları, 1997’den bu yana Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak eğitim veren bir Türk özel okuludur. Okulumuz; anaokulu, ortaokulu Çekmeköy'de, ilkokulu Çamlıca'da olmak üzere iki ayrı kampüste yer almaktadır.

Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak çağdaş eğitimin öngördüğü teknolojilerle donatılmış bir ortamda bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktayız. Onları, hem akademik hem de kültürel bakımdan yetkin bireyler olarak yetiştirmek öncelikli hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak için alanlarında uzman Türk ve yabancı öğretmenlerimizin geliştirip zenginleştirdiği bir akademik program uygulamaktayız.

4 yaşından itibaren anaokulu yerleşkemizde eğitim hayatına atılan öğrencilerimiz, yuva ve ana sınıfında çift dilli eğitim programımız çerçevesinde İngilizce becerilerinin temellerini atar. Okula ve öğrenmeye olan sevginin başlangıç noktası olan anaokulumuzda öğrencilerimiz mutlu okul, mutlu çocuk felsefesiyle ilkokula hazırlanır. Çamlıca yerleşkemizde bulunan ilkokulumuz boyunca öğrencilerimiz, akademik yaşamın yanı sıra spor, sanat, müzik ve teknoloji alanlarını tanıma, bu doğrultuda ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı bulurlar. Dünyaya ve çevrelerine saygılı, araştıran, sorgulayan bireyler olarak ortaokul yıllarına adım atarlar.