Her eğitim ve öğretim yılı için kontenjan dahilinde yuva, ana sınıfı, ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflara kura ile 5, 6 ve 7. sınıflara ise; Akademik Gelişim Değerlendirme ile öğrenci alınmaktadır.

Anaokulu:

2024-25 Eğitim Öğretim yılı için Yuva ve Ana Sınıfı kuramız 20 Nisan Cumartesi 10.00’da yuva sınıfları, 13.00’te ana sınıfları olmak üzere noter huzurunda gerçekleştirilmiştir. Asil ve Yedek Listelerine buradan ulaşabilirsiniz.

İlkokul:

2024-25 Eğitim Öğretim yılı için kontenjan dahilinde 5 Eylül 2024 Perşembe günü, saat 17:00'de kura çekimi gerçekleştirilmiştir. Kura sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ortaokul:

2024-25 Eğitim Öğretim yılı 5. 6 ve 7. Sınıflar için Akademik Gelişim Değerlendirme başvuruları sona ermiştir. 28 Nisan'da gerçekleşen Akademik Gelişim Değerlendirme sonuçları 2 Mayıs tarihinde e-posta aracılığı ile aday velilerimiz ile paylaşılmıştır.