Gürsel Turizm

1989 yılında kurulan Gürsel Turizm, ilk günden itibaren bu yana uzman kadrosu ile ağırlıklı olarak personel ve öğrenci ulaşım çözümleri sunuyor.

Gürsel Turizm, 5.000’in üzerinde araç ile her gün 150.000 personel ve 40.000 öğrenciye, başta İstanbul, Kocaeli, Ankara, Muğla ve İzmir olmak üzere tüm ülke genelinde 500 saygın ve seçkin kuruluşa hizmet veren bir şirkettir.

Öğrenci ulaşımında yüksek standartlara sahip Gürsel Turizm, özel donanımlı araçları, anlık olarak konum, hız gibi bilgilere 7/24 ulaşım imkanı sağlanan GPS araç takip sistemleri, teknik yeterlilik belgelerine sahip, adli sicil kaydı bulunmayan deneyimli sürücüleri ve sektörel eğitimleri almış servis rehberleri ile ulaşım hizmeti sağlamaktadır.

Okullarda hizmet veren araçların araç ve dosya kontrolleri, proje yöneticilerimiz tarafından 2 kez, Denetim departmanı tarafından 2 kez olmak kaydıyla yılda 4 kez yapılmaktadır.

Araçlar periyodik aralıklar ile Gürsel Proje yöneticilerimiz tarafından OGS, emniyet kemeri, far kullanımı, alkol kontrolü, araçların lastik ve trafik kurallarına uygun yol alma konularında ani denetlenir. Gürsel Turizm olarak en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla idari personel, araç sürücüleri ve servis rehberlerine (Yolculukta 5N1K, Etkili İletişim, Güvenli Sürüş, İlkyardım, Psikoteknik) eğitimler verilir.

Öğrencilerin ulaşımında konforunun yanı sıra velilerin de güvende hissetmesi için öğrencilerin kullandığı servisle ilgili bilgiler, web ekranları ile Iphone ve Android cep telefonları  aracılığıyla ‘’Veli cep uygulama sistemi’’ üzerinden öğrencilerin ulaşımları esnasında takip edilebilir.

Velilerimizin öğrenci servis kayıtlarını okulda yer alan ofislere gelmeden e-kayıt sistemi üzerinden ödeme yaparak kayıt işlemini tamamlama kolaylığı sunulmaktadır. Ayrıca e-arşiv sistemimiz ile öğrenci servis ücretleri faturaları velilerimizin sistemde tanımlanan e-mail adreslerine e-posta olarak gönderilme imkanı bulunmaktadır.

Gürsel Turizm iletişim bilgileri:

Meltem Söztok

Telefon: 0530 879 08 42