3. sınıflar 16 ve 17 Aralık tarihlerinde Darüşşafaka Planeteryum’a düzenlenen geziye katıldılar. Language Arts dersinde okudukları Red Planet adlı kitapta işlenen konuları pekiştirmek amaçlı gezegenler, uzay ve astronotlar hakkında bilgilendirildiler. Astronom, Samanyolu galaksisi ve gezegenler hakkında öğrenciler ile söyleşi yaptı, öğrenciler bildiklerini arkadaşları ile paylaştı. Söyleşinin sonunda “Nasıl astronot olunur?” konulu bir çizgi film izletildi. Öğrenciler uzay ile ilgili merak ettikleri soruları astronoma sordular ve kitap karakterlerinin maceralarını gözlemleme şansı yakaladılar.