Üsküdar SEV İlkokulu öğrencileri Toplum Hizmeti Sosyal Sorumluluk kapsamında “Ağacımı Kitaplarla Süslüyorum” temalı kitap yardım kampanyası kapsamında Ali Fuat Cebesoy İlkokulu’na kitap bağışında bulunudu. Toplanan ve tasnif edilen 2211 adet kitap, OAB üyeleri , Öğrenci Birliği sınıf temsilcileri , müdür yardımcımız Günseli Şahin, rehber öğretmenimiz Simge Karagülle ve Sosyal Sorumluluk Komite üyesi Arzu Kara eşliğinde Ali Fuat Cebesoy İlkokulu’na teslim edildi. Ali Fuat Cebesoy İlkokulu öğrencisinin ve okul müdürünün hoş geldiniz konuşmasından sonra öğretmenimiz Arzu Kara’nın “Ağacımızı Kitaplarla Süslüyoruz” kampanyasını anlatan konuşmasının ardından koliler açıldı. Götürülen kitaplar öğrenci, öğretmen ve OAB üyelerine dağıtılarak 15 dakika okuma yapıldı. Okunan kitaplar ile ilgili kısa bir paylaşım gerçekleştirildi.