Özel Üsküdar SEV okulları öğrencileri büyük deha Wolfgang Amadeus Mozart’ın doğumunun 260. Yıldönümünü , Avusturya Başkonsolosluğu Balo Salonunda  sanatseverlere  harika bir müzik ziyafeti  vererek kutladılar. Wolfgang Amadeus Mozart’ın hayatını evrenin dili ile yani müzik ile anlatan  Özel Üsküdar SEV okulları öğrencileri  ; gecede sergiledikleri eserleri  ve  o  dönemi  simgeleyen  kostüm ve kıyafetleriyle  büyük beğeni topladılar. Bu büyülü ortamda  öğrencilerimize konser fırsatı veren Avusturya konsolosluğu Kültür Ofisi Müdürü Romana Königsbrun’e teşekkürlerimizi borç biliriz.

Okulda Müzik Ziyafeti - Cumhuriyet Gazetesi