Özel Üsküdar SEV İlkokulu 4.sınıf öğrencileri teknoloji dolu bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. “Maker Day” kapsamında etkinliklere katılan öğrencilerimiz 4 farklı istasyonda çalışırken “Maker Hareketi” (Maker Movement) hakkında da bilgilendirildiler. 3 boyutlu yazıcı ile farklı ürün tasarımları, Makey Makey atölyesinde elmadan piyano, devre bağlama ve robot atölyesinde kodlama yaparak robotlarını hareket ettirme fırsatı yakaladılar. Öğrencilerimiz ayrıca, VR gözlüklerle sanal gerçeklik deneyimi yaşarken büyük bir heyecan içindelerdi.