Bu yıl öğrencilerimizin sosyal,kültürel ve spor alanlarında gelişimlerini tamamlamak amacı ile sene başında faaliyete geçirdiğimiz kulüp çalışmalarımız tüm yıl devam edip planlama doğrultusunda bir çok faaliyetlerle çalışmalarını bitirmişlerdir.

Bir çok kulüp çalışmalarında olduğu gibi öğrencilerimiz ortaya çıkarttıkları ürünleri,eserleri ve gösterileri okulumuz içinde sergileme fırsatı da bulmuşlardır.Kulüplerimizin kendine özgü çalışmalarında heykel sergisi,karikatür sergisi,fotoğrafçılık sergisi ve moda tasarım sergisi düzenlemeleri ile yaptıkları çalışmalar tüm okulumuza ve velilerimize yönelik olarak sunulmuştur.

Okulumuzda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamalarında jimnastik kulübümüz 1.,2. ve 3.,4, sınıflara yönelik jimnastik gösterileri sunmuşlardır.Aynı gün içerisinde takı tasarımı ve origami kulüpleri açtıkları stantlarda  yıl içindeki çalışmalarını sergilemişlerdir.

Sosyal Etkinlik ve Kulüplerde görev alan öğrencilerimiz her dalda kendilerini ifade edebilme ve yeteneklerini ortaya çıkartabilme fırsatı da bulmuşlardır. Bu konuda kulüplerimizde görev alan öğretmenlerimizin öğrencilerimizle yaptıkları çalışmalar sonucunda öğrenci yönlendirmelerinde daha objektif  olmaları sağlanmıştır.