Dördüncü sınıflar İngilizce drama kulübünün 27 öğrencisi, 3 Haziran 2016 tarihinde, Hans Christian Andersen’in yazmış olduğu The Ugly Duckling hikayesini sahnelediler. Oyunu okul saatleri içinde 4,5 ve 6’ıncı sınıf öğrencileri, 17.30’da ise velileri izlediler. Oyundan sonra, Üsküdar SEV Ortaokulu öğrencisi Burak Fenercioğlu, fuayede piyano çaldı. Oyundan önce, okulun İngilizce öğretmenleri Tanya Şahin, Marvin Scott ve müzik öğretmeni Oğuz Kasap canlı bir müzik şöleni ile güne renk kattılar.

Oyunu kulüp öğretmenleri N. Oya Balcik ve Lindsay Tohomas, dansları ise dans öğretmeni Damla Gürele çalıştırdı. Birbirinden güzel, öğrencilerimize özel dikilmiş kostümleri içindeki öğrencilerimizin oyunu ve dansları çok beğenildi.

Kendilerini tebrik ederiz.