14 Kasım "Dünya Diyabet Günü" nedeniyle öğrencilerimizin farkındalığını arttırmak amacıyla diyetisyen Nilay Coşkun ile kütüphanede seminer yaptık. Toplumda giderek artan diyabetle ilgili bilgilendirici sunumda, farkındalığın dengeli beslenme ve egzersizle başladığını 2. ve 3. Sınıf öğrencilerimize aktardık.

Çalışmanın sonunda “Beslenme dostu okul” olarak, doğaya ve sağlığa destek bilinciyle, çözüm ortaklarımızdan Scolarest firması ile birlikte öğrencilerimize fesleğen, turp,nane,marul tohumları ile süslenmiş kurşun kalem hediye ettik.