Üsküdar SEV İlkokulunda her sınıftan öğrencilerin belirlediği iki temsilcinin katılımıyla Öğrenci Meclisi ilk toplantısı yapıldı. Bu toplantıda öğrenciler, sınıf arkadaşlarının belirttiği istekleri ifade ettiler. Belirtilen istekler tüm öğrencilerin fikirleriyle değerlendirildi ve bazı kararlar alındı. Öğrencilerimizin tüm tartışmalarda, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan saygı ve katılımcılık duygularıyla görüşlerini paylaştığı gözlemlendi. Heyecanlı tartışmaların ve değerlendirmelerin geçtiği toplantılarımıza devam edeceğiz.