10 Aralık Cumartesi günü Üsküdar SEV İlkokulu İngilizce ve Eğitim Teknolojileri öğretmenleri Üsküdar Amerikan Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı mesleki gelişim etkinliğinde bir araya geldiler. “21. Yüzyıl eğitiminde teknolojinin öğretimi geliştirmedeki yeri ve önemi” adlı konferansın misafir konuşmacısı IT ve Dijital Öğrenim Danışmanı, Kanadalı David Tallach Miller’ın teknolojinin eğitime nasıl entegre edilmesi gerektiğini içeren sunumundan sonra öğretmenlerimiz, on beş sunumun arasından seçtiklerine katıldılar. Tüm öğretmenlerin değerli paylaşımlar yaptığı ve fikirler edindiği günde, İngilizce öğretmenimiz Tanya Şahin zengin içerikli sunumuyla okulumuzu gururla temsil etti. Kendisine teşekkür ediyoruz.