Üsküdar SEV İlkokulu sınıf temsilcilerinden oluşan Öğrenci Birliği’nin ikinci toplantısı 09.12.2016 Cuma günü yapıldı. Okul dilek kutusuna atılan dilekler öğrenci birliği başkan ve yardımcısı tarafından açıldı, duyuruldu ve temsilcilerin onayına sunuldu.  Öğrencilerimiz toplantıda, "Sınıf Dilek Kutuları"na arkadaşlarının attığı dilekleri de paylaştılar.

Öğrenci Meclisi Başkanı Melis Özmen başkanlık seçimlerinden önce yapacağını söylediği konularla ilgili okul idaresi ile yaptığı görüşmeyi açıkladı: Kutlamalarla birlikte serbest kıyafet günü ayda iki gün gibi oluyor, bayramlar öğrencilerin katkıları ile daha coşkulu kutlanacak, bahçede ekim alanı oluşturulacak, kick boks kulübü yıl gündeme alınabilecek. Heyecanlı tartışmaların ve değerlendirmelerin geçtiği toplantılarımıza devam edeceğiz.