Balon sınıfı öğrencilerimiz bu hafta kart oyunları oynamayı öğrendiler. Miss Sarah öğretmen yardımı olmadan mini kartlarla nasıl oynamaları gerektiğini öğrencilere öğretti. Öğrencilerimiz küçük gruplar içinde her öğrenci söz hakkı alarak diğerlerine gözlerini kapatmalarını söyledi. Diğer öğrencilerin gözleri kapalıyken “öğretmen” rolündeki öğrenci, kartlardan birini seçip altına daha küçük olan başka bir kartı sakladı. Daha sonra diğerlerine gözlerini açmalarını ve sırayla saklanan kartı bulmaya çalışmalarını söyledi. Öğrencilerimiz mini kartlarla oynadığımız bu oyundan büyük keyif aldılar.