12-16 Aralık haftasında, 4. sınıf öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersi kapsamında “Kandinsky Ağaçları” yaptılar. Wassily Kandinsky, 1866-1944 yılları arasında yaşamış olup döneminin ilk soyut sanat eserlerinden birini resmetmiş ünlü bir Rus ressamdır. İlham kaynağı olarak Kandinsky'nin Eş Merkezli Çemberlerle Kare Kesitler (1913) isimli eserini kullanarak öğrenciler kendi renkli ağaçlarını yarattılar. Bu etkinlik, renk teorisi üzerine çalışmamızı tamamladı ve öğrencilerin birincil, ikincil, sıcak, serin ve tamamlayıcı renk anlayışını birleştirdi.