26-30 Aralık haftası boyunca, 4. Sınıf öğrencileri İngilizce Language Arts dersinde "Kibrit Kutusu Minyatür Kitapları" hazırladılar. Küçük kibrit kutuları içerisine katlanarak sığdırılan bu minyatür kitapları, The Boxcar Children'ı okurken yaptılar. Öğrencilerimiz resim çizerek ve birkaç cümle yazarak, her bölümü özetlediler ve son olarak kibrit kutusu kitaplarının kapaklarını süslediler. Bu proje onların hem okumuş oldukları kitabı özümsemelerine ve özetlemelerine, hem de minyatür kitaplarını özgünce tasvir etmelerine imkan tanıdı.