Satranç Takımı öğrencilerimiz, 9-10 Ocak 2017 tarihlerinde “İstanbul Okul Sporları Satranç İl Birinciliği” turnuvasına katılarak okulumuzu temsil etmişlerdir. İstanbul’da 45 okulun katıldığı turnuvada, okulumuz öğrencileri dördüncüyle eş puan alarak averaj farkından dolayı İstanbul genelinde 5. olmuş ve 20-21 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak olan Okul Sporları İstanbul Finalleri’ne katılmaya hak kazanmışlardır. Satranç Takımı öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.