Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimi tarafından tüm öğretmenlerimize Güvenli Okul Projesi kapsamında “Akran Zorbalığı ve Olumlu Davranış Geliştirme” konulu sunum gerçekleştirildi. Okul ortamında istenmeyen davranışları tanımlama, önleme ve uygun müdahalelerde bulunma konularında bilgi verildi.  Öğretmenlerin de aktif katılımı ile 2.dönem boyunca yapılacak çalışmalar planlandı. Bu çalışmalar doğrultusunda, sınıflara öğrencilerin paylaşımları için hazırlanan “Bilmeni istiyorum/ I want you to know” kutuları yerleştirildi.  Katlara asılan posterlerde arkadaşlığın öneminin vurgulanarak ve müfredat içinde de “Güvenli Okul” kavramının ele alınmasına karar verildi.