4.sınıf öğrenci İngilizce Drama Kulübü öğrencileri ve velilerimiz toplam 40 kişilik bir grup olarak İngilizce öğretmenlerimiz Seha Yücel, Nilay Pınar ve Lindsay Thomas ile birlikte Londra İngilizce Drama Gezisine katıldık.  Globe Tiyatro’sunun eğitmeni olan değerli tiyatro sanatçısı Colin Hurley tiyatronun tarihi hakkında bilgi verdikten sonra, Shakespeare’s Globe tiyatrosunda “A Midsummer Night’s Dream” oyunu üzerine 5 saatlik drama eğitimi aldık. Eğitimin sonunda velilerimize Shakespeare’in ünlü oyununu sergiledik. Matilda Müzikali’ni izlemekten büyük keyif alırken, Ms. Olga ile Victoria& Albert Müzesi’nde tiyatro eserlerinin nasıl dizayn edildiğini ve oyunlarda kullanılan kostümleri görme şansı elde ettik. Hatta kostümleri deneme fırsatı yakaladık. Ayrıca, British Museum’da Ms. Kate ile Antik Roma, Mısır ve Ortaçağ eserlerini inceleyip, mumya sanatı hakkında ilginç bilgiler edindik.  Unutulmayacak anılar biriktirdiğimiz eğitici Londra seyahatimizde, İngilizce öğrenimimizin ne kadar güçlü olduğunu anladık, takım çalışması ve sunum becerilerimizi geliştirdik.